.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Game Over

Na tomto místě byl původně článek o úspěšném vystoupení Honzy Maška. Bohužel byl smazán a nahrazen výzvou „Serte na šachy, pojdte na pivko!“. Nyní je v článku reakce - otevřený dopis hackerovi.

Pane HACKER!

Ano, víme, že umíte proniknout na naše stránky – jsme amatéři a nemáme proti Vám šanci. Nemáme ani technické možnosti ani čas a energii s Vámi bojovat. Proto se prosím zkuste zamyslet nad tím, zda jsou naše stránky pro Vás tou pravou výzvou – prostě jen ničíte naši práci, aniž by se Vám kdokoliv byl schopen postavit. (Kdybyste s námi hrál šachovou partii, věřím, že byste neměl šanci Vy.)

Máte-li opravdu chuť podiskutovat si u piva, napište mi na kontaktní e-mail – jsem Vám k dispozici. Ale prosím, nechte naše stránky na pokoji.

Miroslav Muroň

Autor: Soukal

Diskuze k článku

Honza

Asi mě někdo nemá rád...

26.12.2014 20:51

Morv

Uz zase??

23.12.2014 23:26

Honza

Mám malý dodatek. Na webu jsem sice uveden na 3.místě, ale při vyhlášení výsledků a rozdílení cen jsem nakonec dělil 2-3 místo. Bohužel jsem turnaj totálně zkopal, po 5 kolech jsem měl 4,5 bodu, ale pak jsem udělal velkou rošádu a bylo po šanci na vítězství. (Např. s vítězem Slovákem který nakonec získal 8 bodů jsem měl dobrou kvalitu ale věren svým zásadám jsem partii nepochopitelně prohrál.)Turnaj přitom vůbec nebyl slabý, vítěz porazil 3 hráče s ELO nad 2000 např. Chmela.

17.12.2014 20:05


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024