.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Zářijový DuklaBlicák

dne 3.9. byla slavnostně zahájena klubová sezóna 2009/10

Poměrně (a nečekaně!) slabou účast DuklaBorců naštěstí vylepšil jeden host a jeden ztracený syn. Pavel Votruba poprvé navštívil HrMDukla a vzpomněl si na své dávné výkony. Jako jediný z celého startovního pole důrazně ohrožoval pozdějšího vítěze. Petr Šiktanc se však nezvyklou situací nenechal znervóznit a dobře rozehraný turnaj zvládl takřka bez ztráty kytičky.

1. Petr Šiktanc  7 (9)

2. Pavel Votruba  6%

3. Petr Fajman 6

4. Řehák  5

5. Mirek Muroň 5

6. Jirka Bauma 4%

7. Petr Sýkora 4

8. Miloš Sakař 3%

9. Pavel Pták 3

10. Jirka Matyska %

Protože turnaj byl rázným rozhodnutím žyry stanoven jako jednokolový, tak po vyhlášení výsledků a NEpředání cen (Ivan Krutina se nedostavil, a tak nebyly žádné ceny!!) zbylo ještě dost času na krátký "postturnaj".

I v něm, tetokrát se všemi kytičkami, kraloval Petr Šiktanc, kterému se večer velmi vyvedl. Oproti tomu Pavel Pták se prezentoval nečekaně rozevlátým stylem, který měl za následek sice zajimavě rozehrané partie, ale pokaždé s blbým časem. A to rozhodovalo. Ostatní DuklaBorci se plácali od sladkého nektaru k hořkému pelyňku a zpět.

1.  Petr Šiktanc 5 (5)

2. Jirka Bauma 3%

3. Mirek Muroň 2%

4. Petr Fajman 2

5. Petr Sýkora 1%

6. Pavel Pták %

Ti co, do HrMDukla ten večer nepřišli, mohou jen litovat, jednak se nezúčastnili nádherných bojů, druhak přišli o záplavu historek Pavla Votruby z mnoha světových turnajů. Pokud bych měl jmenovat alespoň jednu historku, tak nemohu opomenout úchvatnou vzpomínku Borise Vasilijeviče na Michaila Mojsejeviče. Ta byla opravdu skvělá! Škoda, že jste ji neslyšeli! 

Autor: PeS


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024