.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Které DuklaDružstvo získá titul

Nová soutěž mezi jednotlivými týmy.

Jedním z pomocných kritérií pro stanovení pořadí v soutěžích družstev je počet vyhraných partií. Tímto způsobem se STK snaží tlačit týmy (a tedy i hráče) k rezultativnější hře. Je totiž výhodnější zápas remizovat 4-4 po osmi rezultativních výsledcích, než vytvořit remízu 4-4 s osmi půlkami.

Napadlo nás zvýšit bojovnost DuklaTýmů novou soutěží: Který tým nasbírá více individuálních výher na jednotlivých šachovnicích.

Vítězný DuklaTým se pak může honosit titulem TopKiller 2016 (popř. ErfolgStürmer, GrandTueur, YдивительныйYбийца, GranMatador, WielkiZabójca, CsodálatosGyilkos).

Aktuální pořadí soutěže TopKiller DuklaTým 2016 k 8.2.:

Tým výher kol
A 15 7
B 8 4
C 8 3
D 7 4
E 7 4
F 6 4

Zatím s velkým náskokem vede Áčko, ale má odehráno nejvíce zápasů, a tak se bude mezera mezi ním a ostatními týmy zmenšovat.

Poznámka: Tým F je znevýhodněn tím, že v soutěži oproti ostatním  týmům odehraje jen 9 utkání (ostatní 11). Proto - jako kompenzace - bude jeho konečný výsledek vynásoben zlomkem 11/9.

Průběžný stav soutěže budeme na DuklaWebu uvádět a doufat, že tak zvýšíme bojovnost, odhodlání a killerovatost nejen všech šesti DuklaTýmů, ale i jejich hráčů.

(takřka) Jakékoliv dotazy, náměty a připomínky v diskusi uvítáme. S výjimkou příspěvků typu: "To je teda blbost!"

 

Autor: PeS

Diskuze k článku

richtrk

Decko vcera zaznamenalo 5 vyher... to jen aby si tymy na medailovych pozicich nemyslely, ze to budou mit jednoduche ,-) K.

09.02.2016 09:10


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024