.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Soutěže družstev

Horší vstup do soutěží družstev snad ani nebyl nikdy v historii našeho klubu zaznamenán.

První týden se nám skutečně nepovedl. V neděli 10.1 prohrálo A s K. Vary Tietz (viz níže uvedený článek), v pondělí dostalo B dardu od Pankráce C 2:6, B je tak po 1. kole poslední v tabulce (!) skupiny 01, D ve 2. třídě prohrálo také 2:6, také s Pankrácí ale pro změnu E, naše E ve 2. třídě prohrálo těsně 3,5:4,5 s Vršovicemi E a vlastně tak udělalo nejlepší výsledek týdne, protože F ve 3. třídě dostalo nářez od Unichess Ž 0,5:7,5. Chápu sice, že se borci z E těžko soustřeďovali na své partie, jelikož označení družstva "Ž" znamená, že je utvořeno jednolitě z příslušnic "slabého" (jaký paradox !) pohlaví, ale výsledek je snad až příliš krutý. Ještě, že se ze 3. třídy nedá nikam spadnout. Zábavná byla poznámka Karla Richtra, který jako jediný remizoval  (komu čest - tomu čest), " nejen, že to byly samé ženy, ještě naše dorostence doprovázely 2 maminky, to bylo poprvé, kdy jsem chodil ven na cigáro s ženskejma, to se mi ještě nestalo a asi už nikdy nestane".

Jedně C zřejmě uniklo neúprosnému osudu, když utkání s Bohnicemi odložilo na konec března.

No, myslím, že je načase, abychom se zmátořili a příští týden smyli naše porážky krví soupeřů.

Autor: Radim

Diskuze k článku

Poryg

Asi jsem masochista, ale ten nářez 7,5:0,5 jsem si užil :) I když mě mrzí, že jsem to neudělal 6,5:1,5. Pár dní po hře jsem si všimnul, jak jednoduchou výhru jsem vypustil...

18.01.2016 20:49

richtrk

no jako deset zenskejch na sachovym zapase, to se jen tak nevidi....
nebejt Duklak, tak jim snad i zacnu fandit ,-)
K.

18.01.2016 16:54

PeS

"C" rulezz! Zdá se, že mají ostatní Dukla-Družstva co dohánět!
Bohužel na STK byl oslyšen můj návrh, aby Dukla C všechny své zápasy odložila na volný týden, a pak je v tomto volném týdnu dala všechny hromadně za remízu z důvodu nedostatku dohrávacích hracích dnů. A tak se ve středu 20.1. bude muset zapojit do DuklyMasakrování i "C". Hrajeme na Smíchově, v bezkonkurenčně nejneoblíbenější HrM v Praze. Navíc Smíchov v prvním kole porazil silný GROP 7:1. Mohu tedy přislíbit za Dukla-C-Borce, že my skoro určitě žádné smývání něčích porážek nějakou cizí krví provádět nebudeme. Spíše se vydáme s ostatními dolů hledat dno, od kterého se odrazíme.
Jenom doufám, že po této sezóně nebude nutné Mariánský příkop přejmenovat na Dukla-příkop.

16.01.2016 12:35


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024