.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

K letošní sezóně pražských družstev

Jak jsme pěkně dopadli

Milí přátelé,

dovolte mně, abych Vám všem poděkoval za velmi pěkné výkony v letošních pražských soutěžích družstev. Tato sezóna se nám opravdu vydařila. Můžeme oprávněně slavit dva postupy, na které jsme se těšili několik let.

Béčko (skupina 11) prošlo soutěží suverénně, soupeřům jsme povolili pouze 2 remízy a vyhráli skupinu 11 se sedmibodovým (!) náskokem před druhou Loko Praha.   

Céčko se ve skupině 12 neztratilo, i když se přiznám, že jsem měl na začátku soutěže obavy, protože podle Ela jsme patřili k slabším týmům. Konečné 6. místo (tedy v horní polovině tabulky) je bez pochyb úspěch.

Déčko (skupina 21)bojovalo o postup do posledních kol, aby nakonec dosáhlo na 3. místo, z něhož se bohužel zpět do 1. třídy nenavracíme. Potřebovali , jsme prostě jen trochu štěstí, které se nám tentokrát vyhnulo. Nicméně, medailové umístění je dobrým příslibem pro sezónu příští.

Éčko letos (konečně) postoupilo ze skupiny 33. Ambice dostat se do 2. třídy jsme měli několik let, kdy jsme však končili těsně pod postupovými místy, a to zejména kvůli nedostatku hráčů při kolizích. Letos jsme nezaváhali a 1. místem ve skupině splnili náš cíl.

K pěkným výsledkům nám výrazně dopomohli také hostující hráči, kterým bych chtěl aspoň takto poděkovat. Jmenovitě Pavlu Ptákovi, Honzovi Framberkovi, Martinu Staszkovi, Petru Kasalickému, Radimu Hatašovi a Karlu Schmidtovi.

Velký dík patří všem kapitánům a jejich zástupcům za jejich čas, obětavý přístup a nasazení při vedení jednotlivých týmů.

Autor: Radim

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024