.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Vyjádření k hacknutí

Na tomto místě byl původně referát o utkání C.
Bohužel, opět došlo k napadení webu. Hacker mi také napsal e-mail, odpověděl jsem a čekám na další vývoj. Mirek

Zdravím,napsal jsem Vám tedy e-mail o konzultaci u piva,a samozřejmě partii šachů.

Šach Mat :)

SabeCZ

 

Šach mat :)

 

 

-SabeCZ

Autor: PeS

Diskuze k článku

Mirek

Petře, díky za Tvůj komentář, který (byť psaný tónem málo veselým a košatým na Tvé poměry) je příjemným oživením našich až přehnaně politicky korektních komentářů (snad jsem se tím nikoho nedotkl, pro jistotu a pro zachování maximální politické korektnosti doplňuji, že odkazuji tímto hlavně na své komentáře). Už se těším na další psaný za příznivějších okolností.

16.01.2015 19:50

Martas

Tak jsem si na Smichove odkroutil svoji prvni prohru za Duklu, partie se po zvlastnim zacatku dostala do lehce divne kralovske indicke, kdy jsem v pozici s konem na g5 pripraven na klasicke Je6 nechtel menit strelce za kone na f5 a misto toho jsem uhnul druhym jezdcem z c3, ac vim ze po Je6 Sxe6 dxe6 ma nasledovat Jc3-d5. Misto toho jsem o e6 pesce prisel a ac jsem stal porad lip, zavrhnul jsem dobrani pesce b7 a pote to slo opravdu linearne do kopru (alespon podle stroje).
Nicmene se mi ve ctvrtek povedla odveta proti Smichovu C (povedenou hru jsem nahral do sekce Partie) a ted nevericne koukam na konecny vysledek 4:4, kteremu se mi ani nechce verit (za stavu 2:3 kdy jsem odchazel mi prislo ze zbyle 3 partie jsou jedna prohra, jedna tupa remiza a jedna sance na vyhru).

16.01.2015 17:58


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024