.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Dodatek k článku Rudy Soukala

Komentář Honzy Maška

Dovolil bych si malou poznámku. 6 bodů jsem získal nikoliv z 9 ale jen z 8 partií. Domníval jsem se totiž, že v Táboře dvoukolo neexistuje a v poklidu přišel na odpolední partii, kde jsem se dozvěděl, že už dopoledne jsem měl hrát s Janou Eretovou a tudíž jsem obdržel kontumační nulu.

Mnozí měl litovali, že jsem mohl udělat ještě lepší výsledek, ale to mě tak nemrzí jako partie s Luďkem Meszarosem z Tábora. Soupeře jsem zcela přehrál a když jsem mohl ukončit partii obětí věže zbaběle jsem zahrál klidné pokračování a nakonec prohrál. (Na hodinách jsem měl 2 minuty a oběť nemohl dopočítat.) To samé v bleděmodrém bylo i v partii s Lacinou, kde jsem v jednu chvíli měl vyhrávající tah, ale také jsem se ho neodvážil a raději remizoval opakováním tahů. Nicméně jsem spokojen, podařil se mi husarský kousek - zcela jsem rozebral "dánský supertalent" jak ve svém zpravodaji nazval pořadatel desetiletého dánského klučinu Bjerre Jonase. Pro posouzení - tento hoch dokázal v průběhu turnaje porazit GM Jagupova 2410, remizovat s FM Mudrákem 2350 a Janem Turnerem 2378.

Naštěstí jsem o tom před partií nevěděl a po skončení jsem nechápavě hleděl na Michaila Korečka, který jen kroutil hlavou a opakoval ...."to se Ti tedy povedla věc."

Autor: Honza

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024