.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Jak přehrávat partie na tomto webu

Čtěte, pokud se Vám v poslední době nedaří přehrát partie v sekci Partie.

Ti, kteří si pravidelně stahují update Javy, narazili v poslední době na problém s přehráváním partií (hlášení říká něco ve smyslu, že spuštění programu není povoleno). Je to způsobeno tím, že Java má svůj vlastní seznam důvěryhodných webů a pokud tam tento web není uveden, odmítá se s ním a s Vámi bavit.

Jak to napravit:

Start menu - Všechny programy - Java - Configure Java - záložka Secuurity - klikněte na Edit Site List - do seznamu Location přidejte (pomocí tlačítka Add) http://www.duklasachy.cz/

(bude se to vztekat, že http není bezpečné, ale to ignorujte)

Autor: Mirek

Diskuze k článku

jirka bauma

Pro Google Chrome je to myslím zakázaný, pro Internet Explorer v posledních verzích už nefunguje ani rada Radima, nicméně, když jsem povypínal vše co šlo, tak jsem to nakonec zprovoznil.

28.03.2016 18:16

Mirek

3.5.2015 V poslední době mi nefunguje přehrávání partií v Google Chrome. Po kliknutí na partii se objeví "Tento plugin není podporován". Víte-li někdo co s tím, prosím, dejte vědět.
Ve Firefoxu je to bez problémů.

03.05.2015 17:07

Radim

Provedl jsem postup podle Mirkova návodu, ale stále to nefungovalo. Nepomohl ani restart PC. Nakonec to začalo chodit, až po snížení Security Level na Medium. Je to v záložce Security, kde tlačítkem sjedete z Very High přes High (minimum recommended) až úplně dolů na Medium. Teprve potom se zobrazí šachový diagram se seznamem partií.

28.01.2014 00:36


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024