.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Vánoční DuklaBlicák

... se uskutečnil jen několik hodin před Koncem světa, avšak ani tato prekérní situace neubrala DuklaBorcům na elánu a (některým) ani na výkonnosti

Turnaj však provázely nevídané organizační zmatky, protože se začalo s "jakýmsi turnajem" ještě předtím, než dorazili všichni plánovaní DuklaBorci, kteří se tak nestačili divit, jak to, že se hraje, když oni tam ještě nejsou a turnaj podle propozic má začít za deset minut. Do turnaje bylo postupně kooptováno několik hráčů, aby jiný hráč z turnaje vystoupil, tvrdě, že má důležité společenské povinnosti. Nastal zmatek, někteří DuklaBorci se dožadovali nového turnaje a hrozili protestní hladovkou, když se tak nestane, jiní DuklaBorci se dožadovali započítání dosavadních výsledků a hrozili demonstrativním odchodem. Naštěstí se povedlo turnaj nějak doorganizovat, dohrát, dopočítat a douzavřít. Zdá se, že dosavadní organizační tým těžce nestíhá, kupí kravinu za volovinou a měl by být zlikvidován, sesazen, odvolán, demisován nebo vyškolen, jak si správně počínat.

Vánočním šampiónem se stal hlavní favorit Michal Schula, který se s námi ostatními nijak nemazlil a urval se o nevídané 4 body. Ostatně celá tabulka je jaksi lineární a pořadí odpovídá papírové výkonnosti.Pryč jsou doby, kdy tabulka DuklaBlicáku byla řádně výkonnostně promíchána. Jediný, kdo se vymkl, byl Pavel Háse, který nás po dlouhé době navštívil (skončil turnaj na Pragovce), a uvedl se výbornou formou.

Tímto blicákem se uzavřel původně neplánovaný seriál podzimních DuklaBlicáků. Pokud by byl zájem, tak mohu zveřejnit různé DuklaPodzimníBlicákŽebříčky.

Dovolte mi ještě popřát všem pravidelným i náhodným čtenářům našeho DuklaWebu hezké vánoce a úspěšný nový rok 2013! 

 

Autor: PeS

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024