.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DuklaŽurfix 25.10.

Kromě analyzování zajímavých problémů se velmi kvalitně blicalo.

Sešla se šestice DuklaBorců, jejichž průměrné elo bylo 2202, a to to jeden značně zpozdilý DuklaBorec ještě svým sranda-elem významně ponížil. Taky  zaslouženě jsem se zařadil v konečné tabulce na chvost.

V dvoukolovém klání nečekaně a zaslouženě vyhrál Mirek Muroň, jehož sinusoida při Duklažurfixech kmitá opravdu jako nezvedená. Já si jeho aktuální úspěch vysvětluji tak, že celý den v práci odpočíval, pospával a nabíral síly, aby to na nás, ostatní těžce pracující, unavené a vláčné DuklaBorce, večer nahrnul. Ruka se mu pohybovala rychlostí zvuku, myšlenky z něj vypadávaly s frekvencí máchu kolibřích křídel. Tomu se prostě nedalo čelit. Mimořádnou rychlost Mirek osvědčil i po vyhlášení výsledků, kdy jsem nestačil doříci obvyklý závěrečný dotaz: "A kdopak rozhodne, jestli dnešní večer byl vydařený?" a už začal něco dlouze vyprávět... Jistě si dokážete sami domyslet, co říkal. 

 

Spokojen byl i Petr Fajman, který před svou první partií za Jičín nabral ze šachovnic pár lžic sebevědomí. Ostatní se při vyhlašování výsledků spíše šklebili, než usmívali. Ale není turnajová tabulka ta, aby se z ní radoval každý.

Autor: PeS

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024