.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DuklaŽurfix 20.9.

Na rozloučení s astronomickým létem se sešlo 6 DuklaBorců.

Tedy ideální počet na dvoukolový blicák. Přivítali jsme novou a významnou posilu do ligového Áčka - Štěpána Formana, který se nijak nežynýroval a svůj první DuklaŽurfix ozdobil prvenstvím.

Jak nahlédnete z přiložené tabulky, tak se startovní pole (kynologicky vzato) rychle rozdělilo na dvě smečky: Honící psi a zpráskaní psi. Favorité se tentokrát prosadili, a ani se nemuseli moc snažit: Nevím, co prováděli Mirek s Lukášem, ale já jsem dvakrát zakončil partii přehlídnutím šachu, v obou případech naprosto očividného šachu typu BKg2 + ČVf2.

Zajímavostí turnaje je i zcela mrtvý běh na 2. a 3. místě. A mezera 4,5 bodu mezi sousedními hráči je také unikátní.

Po turnaji jsme se (jak vítězové, tak i poražení) odebrali do zařízení restauračního typu, bychom spláchli a zajedli smutek popř. dobrý pocit. Jenže ouha! Obě restaurace, kam chodíváme, byly natřískané až pod strop - asi všichni oslavují prohibici, či co. A tak zbývá určit zda tento šachový večer na samém sklonku léta byl, či nebyl vydařený: Štěpán Forman z pozice vítěze bez rozpaků definoval večer jako vydařený, což se setkalo s trojhlasným nesouhlasným mručením, to se snažila svůj názor prosadit smečka "Zpráskaní psi".

Příští čtvrtek se bude konat Svatováclavský blicák (27.8.) a ten by mohl být o ceny, alespoň dr. Ivan Krutina přislíbil, že donese něco málo svatováclavských ostatků.

Autor: PeS

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024