.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DuklaŽurfix 13.9

Nová sezóna pomalu nabírá obrátky.

Možná je na vině ten fakt, že se po několik minulých Čtvrtků blicalo, a tak si někteří DuklaBorci řekli, že tentokrát se jistojistě bude analyzovat, načež se vyděsili a nepřišli. Jejich chyba! Blicalo se i tentokrát, nejdříve cvičně a pak jsme oprášili starý dobrý Davis Cup, protože jsme sešli v počtu 4. Ivan Krutina, Lukáš Lýsek, Mirek Muroň a Petr Sýkora.

Pro Lukáše to byla daviscupová premiéra, prý o tomto druhu šachového zápolení kdysi v útlém mládí slyšel, a teď byl do něj vržen po hlavě. Utvořené dvojice byly stanoveny jasně a nevyhnutelně. Ivan Krutina je totiž jediný hráč na světě, který je se mnou schopen odehrát čtyřhru bez trvalých následků na psychickém i fyzickém zdraví. Nejenže mu nevadím, ale dokonce tvrdí, že si naši spolupráci nad jednou šachovnicí užívá... No nevím, ale proč ne, každý máme nějakou tu nepochopitelnou libůstku.

Souboj K+S proti L+M skončil totální celkovou remízou, nejdříve 3%-6% a posléze 6%-3%. A protože i ve čtyřhrách se hrálo 2:2, vítěz nebyl vyhlášen pouze se každý mohl vyjádřit na téma: Vydařenost večera. Vějíř hodnocení byl velmi pestrý: Od "Extrémně vydařený" až "Nic moc". Inu, není DuklaŽurfix ten, aby se zavděčil DuklaBorcům všem!

Autor: PeS

Diskuze k článku

RexT

Na Pragovce se uvolnilo 1 místo v KT. Kdyby někdo s alespoň trochu přijatelným ELO se chtěl zapojit, není problém. Hrací den čt od 18:00, 1.kolo se hrálo dnes, nováček by musel dohrát partii 1.kola se mnou, černými, volný je los č.8 ze 14. Pavel Háse

20.09.2012 21:30


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024