.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Žebříčky Dukla Něco na začátku března

aneb Jdeme do finiše!

Tři základní DuklaŽebříčky se od posledního zveřejnění opět pohnuly. Navíc jsme v našich statistických laboratořích vyvinuli něco bonusového navíc.

Zahrnuty jsou (až na DuklaE-Výjimku, protože z tohoto týmu nemám poslední údaje) výsledky po 9.kole všech soutěží. Uvádím ToPět (Top 5) každé kategorie:

DUKLAKLASA___

výhry

partií

Muroň Miroslav

8

14

Nečada Martin

8

16

Světlý Jiří

6

10

Sakař Miloš

6

11

Bauma Jiří

6

16

Alespoň jednu výhru v letošních soutěžích již zaznamenalo 31 DuklaBorců. To je, pro představu o mnoho více, než je počet hráčů jednoho ragbyového týmu.

DUKLAPUKLA___

prohry

partií

Matyska Jiří

8

14

Mašek Jan

7

8

Přívozník Luboš

6

11

Sýkora Petr

6

15

Bauma Jiří

6

16

Porážky jsou, jak známo, zdrojem poučení, snad si to výše jmenovaní DuklaBorci uvědomují a učiní v tomto duchu nějaká účinná protiopatření. Za sebe mohu říci, že já nic činit nebudu, ale ze mne si příklad neberte! Avšak: Existuje řada DuklaBorců na opačném pólu - dosud bez porážky. Mezi nimi kraluje Pavel Pták, s bilancí 0 porážek z 9 partií. Tato bilance mu vynesla čestnou přezdívku Řopík, gratulujeme! (Pokud nevíte, co to je, tak si to vygůglujte.)

DUKLAPŮLIČ___

remis

partií

Dolínek Vladimír

9

14

Soukal Rudolf

7

11

Richtr Karel

7

15

Fajman Petr

6

8

Novotný Jaroslav

6

11

Jako první bonus tohoto průběžného vyhlášení mi dovolte vyhlásit protipól: Speciální cenu DuklaUkrajinec (jak známo, "Ukrajinec Remizy Něznajet!"). Této soutěži kraluje Jirka Světlý s bilancí 0 remíz z 10 partií (6 výher, 4 prohry). Pozoruji Jiřího již několikátou sezónu a musím říci, že je schopen nezremizovat opravdu cokoliv, což při jeho mírné, nevýbojné povaze je naprosto unikátní jev. Ale není mezi DuklaBorci jediný: Petr Šiktanc, má jen o něco "horší" bilanci: 0 remíz z 8 partií (3 výhry, 5 proher). Děkujeme těmto bojarům za jejich neutuchající snahu odvrátit neodvratitelné: remízovou smrt šachu!

A na závěr ještě jeden bonus: Na speciální žádost jistého bývalého DuklaBorce vyhlašujeme soutěž o největšího DuklaBijce, tj. šachistu z jiného oddílu, který v letošních družstvech DuklaBorcům nejvíce nabančil. Očekávali byste, že to bude někdo, kdo ve dvou různých týmech (např. Bohemians C a Bohemians D) vyhrál dvě partie proti dvěma různým DukalBorcům (z Dukly B a Dukly C, například). Tedy: že tento DuklaBijec bude mít na kontě maximálně dvě výhry. Avšak existuje NeDuklaBorec, který dosáhl o 50% lepšího výsledku! Pavel Háse nejenže porazil za Pragu A a B dva DuklaBorce (Rudu Soukala a Honzu Maška), navíc jako rozhodčí zkontumoval (protestů, proseb a výhružek nedbaje) Honzu Baiera za zazvonění mobilu. Odebral tedy Dukle letos 3 body, a to je, jak jistě uznáte, třeba ocenit!

Autor: PeS

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024