.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Domažlice - Dukla A 2.5:5.5

Příjemný výlet na Chodsko

Domažlice - Dukla A 2.5:5.5
Příjemný výlet na Chodsko

Turner - Fajman 1-0
Vašíček - Bauma 1/2
Černý - Kuba 1/2
Ptáčník - Muroň 0-1
Tochor - Soukal 1/2
Mauerer - Matyska 0-1
Riedl - Krutina 0-1
Kuča - Sýkora 0-1

Domažlice patří papírově ke slabším týmům, ale ani my jsme nenastupovali v nějaké supersestavě (na výlet jeli jen 3 hráči ze základní sestavy, zato se zúčastnili 4 poslední náhradníci). V tomto světle se mi výsledek jeví jako nadmíru lichotivý, zvlášť když některé partie se v náš prospěch přehoupli až po jistém nemalém úsilí. 
Vzhledem k tomu, že partie nemám zatím k dispozici (jak je budu mít, vyvěsím je) a že jsem tak úplně vývoj jednotlivých duelů nesledoval, budou mé poznámky tentokrát ještě stručnější než obvykle. Snad mne v diskuzi doplní jednotliví zúčastnění.

Jako první skončil svoji partii Jindra, který vzhledem k průběhu duelu asi byl s remízou spokojen. V zápětí jsme se ujali vedení díky Ivanovi, který prožil zřejmě nejkritičtější okamžik, když se za ním zaklaply dveře na WC a musel volat o pomoc, ježto zevnitř se nedaly otevřít. Situaci na šachovnici to naštěstí neovlivnilo. V té chvíli nevypadaly dobře první dvě desky. Zatímco Petr Fajman partii nezachránil, Jirka jako obvykle svého soupeře zhypnotizoval :-) a ten tak neobjevil vítězný útok. Ještě před koncem těchto partií ale skóroval Petr Sýkora a smír podepsa Ruda. V obou zbývajících partiích jsme měli navrch a celkem v klidu a pohodě jsme tedy nakonec jistili vítězství (Jirka, Mirek).
 

Autor: Mirek

Diskuze k článku

PeS

K mé partii bych chtěl říci toto: Stačilo si vzít vyhrávají ponožky, vyhrávající tužku, do vyhrávající termosky si navařit vyhrávající čaj, přežít přejezd z Prahy do Domažlic (řídil Jirka Matyska a jeho vždy selhávající navigace) a nezahrát ve vyhrané koncovce tříotazníkový tah.

10.11.2011 11:00


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024