.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Červnový DuklaBlicák

...se konal ve čtvrtek 9. června

Nejdříve zavzpomínám na deset let starou událost, v učebně 206 ve 2.patře Domu Armády Praha se konal pravidelný DABlicák, na kterém se sešlo 16 DABorců (možná mezi nimi byli nějací DAHosté, to už si přesně nepamatuji), ve více než tříhodinovém napínavém turnaji jsme sehráli mnoho hezkých, veselých i smutných blicek. Nakonec ti nejlepší zvítězili a za horké letní noci jsme se rozešli - šachově uspokojeni - do svých domovů.

A jak to bylo letos? V dosluhující HrMDukla se na blicáku sešlo 2 DuklaBorci. Blicák se tedy z důvodu nezájmu nekonal. Podobně jako se nekonaly dva předešlé - řádně svolané - DuklaBlicáky.

Autor: PeS

Diskuze k článku

PeS

Tím to nebude, předešlé dva DuklaBlicáky, které se pro neúčast nekonaly, se "konaly" v prosinci a lednu, kdy se tento turnaj ještě nehrál. Navíc z šesti DuklaBorců zde startujících, se pouze jeden zúčastňuje DuklaBlicáků pravidelně a dva občas.
Bohužel musím konstatovat, že tato omluva naší kolektivní lenosti, či jak to nazvat, je neplatná.

17.06.2011 15:24

Morv

Ze by to bylo napriklad tim, ze se ve ctvrtky hraje Vrsovicky Open, kde hraje 6(sic!) Duklaborcu, kteri by se treba jinak zucastnili, kdyby se blicak konal napriklad v pondeli?

15.06.2011 23:17


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024