.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Valná hromada TJ Dukla 2011; nepříjemná zpráva

50. valná hromada se konala v poklidné atmosféře, avšak...

Byl zvolen nový výbor, přijat oddíl tělesně postižených, košatě byla diskutována problematika připravované opravy/rekonstrukce/dostavby Julisky. Některé oddíly byly jmenovitě chváleni za péči o mládež – granty z městské části a z magistrátu jsou totiž cíleny především pro mládež.  

Akce byla bohužel okořeněna informací, že šachový oddíl TJ Dukla může stávající hrací místnost (proslulou a oblíbenou HrMDukla) používat jen do konce srpna tohoto roku. Od září budeme hrát jinde, ovšem zatím naprosto netušíme, kde. Vzniklou situaci řeší výbor šachového oddílu spolu s předsedou dr. Šimicem. Věříme, že se nečekaný černý tunel co nejdříve prosvětlí dobrou zprávou. Dobrou zprávu však může přinést kdokoliv, i Ty, ctěný DuklaBorče, který máš (budoucí) novou HrMDukla schovanou doma ve skříni, nebo na chalupě za dřevníkem.

Ve čtvrtek 19.5. se bude ve stávající HrMDukla konat od 18,01 standardní žurfix, na kterém se můžeme (během blicání a analyzování) poradit o dalším postupu. Případní hladovci po podrobnostech budou mírně uspokojeni.

Názory – konstruktivní – v diskusi vítány.  Pokud dojde, pardon tato formulace je nevhodná… Opravuji! Až dojde k vývoji této zapeklité situace, budeme vás informovat.

Za výbor ŠK Dukla, PetrSýkora

Autor: PeS

Diskuze k článku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024