.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Závěr v soutěžích družstev

DuklaTýmy čekají v tomto týdnu poslední zápasy letošních Družstev.

Pokud nahlédnete do sekce Družstva, tak snadno z přiložených tabulek zjistíte, že se jedná o zápasy důležité, až klíčové, ne-li osudové.

V pondělí 4.4. se odehraje zápas nejpohodovější, protože DuklaC je s 9 body v Přeboru zachráněna a může si tedy vychutnat zápas se silným a sympatickým protivníkem – Lokomotivou A, která se ještě bude snažit sesadit Pragovku z prvního místa.

V úterý 5.4. se utká na Smíchově DuklaE, sluníčko letošní sezóny, s týmem Smíchov C. A půjde o hodně – potvrdit pozici vedoucího týmu a postoupit po mnoha letech strádání, ústrků a smůly do II. třídy. DuklaE je v zápase vysokým favoritem a byla by škoda klopýtnout u dokořán otevřených vrat.

Ve středu 6.4. čeká DukluD těžký boj na horké Bílé hoře v HrMDDMPraha6, neboť sympatičtí mládežníci stále ještě mají teoretickou šanci na postupové, první místo. DuklaD drží nesestupovou 10.příčku, a v případě výhry by se jistojistě zachránila. Pokud by remizovala, nebo prohrála, tak 10.příčku udrží, jen pokud následující den Kobylisy D nevyhrají na Mahrle.

Ve čtvrtek 7.4. se HrmDukla odehraje přímý souboj o záchranu mezi DuklouB (5 bodů) a Pankrácí C (4 body). Dvou aktuálně posledních týmů. Vítěz tohoto zápasu asi přeskočí (na 10.místo) tým FIMA ČSOB (7 bodů), která pravděpodobně v pondělí 4.4. prohraje na Vyšehradě. 12. (poslední) místo je sestupové, z 11.místa se bude sestupovat tehdy, pokud z 2.ČNL sestoupí DuklaA (viz dále). Tedy: PankrácC musí pro záchranu zvítězit, DukleC by mohla stačit i remíza 4-4. Očekává se mimořádně lítá řež, protože budou aplikována tzv. podbabská pravidla, která jsou ještě přísnější než pravidla sofijská, istanbulská a kišiněvská dohromady! Nenechte si tento zápas roku ujít a přijďte podpořit DuklaBéBorce v jejich těžké čtyřhodince.

V neděli 10.4 se letošní soutěže DuklaDružstev završí vystoupením DuklyA na žhavé půdě Poštovní spořitelny. Tento lýdr 2.ČNL potřebuje k “takřka-jistotě” postupu remízu 4-4. (Aby tento výsledek Poštovní spořitelně nepostačoval, musel by jediný její konkurent – Karlovy Vary – vyhrát na Kladně 8-0, což je vrcholně nepravděpodobné). DukleA zajistí záchranu výhra – docela nepravděpodobné, pokud by zápas DuklaA zremizovala, pak by sestoupila jen tehdy, když by ostatní spoluohrožení (Ústí, Sokolov) vyhráli a Nový Bor alespoň remizoval. Ani prohra DukluA “nemusí nutně sestoupit”, k záchraně by postačilo, kdyby alespoň jeden z horších spoluohrožených – Sokolov+Ústí – prohrál též.

Nepamatuji si, že by pro DuklaTýmy (popř. DaTýmy, nebo ÚDATýmy) vrcholila soutěž družstev tolika důležitými zápasy. 80% týmů má do poslední chvíle, o co hrát. Doufejme, že se na nás štěstí bude usmívat, a že ho od sebe neodeženeme špatným výkony!

Autor: PeS

Diskuze k článku

PeS

Po konzultaci s Bohnicemi (Milan Petras - nikoli docent Chocholoušek!) se zdá, že DukleE k postupu do II. třídy (z druhého místa) stačí v posledním zápase remizovat. Situace v ostatních skupinách na postupovou matematiku v naší skupině nemají vliv.

05.04.2011 12:47

PeS

Doplnění o aktuální výsledky: V Přeboru dvě remízy:
Dukla C - Loko A, Vyšehrad - Fima (obojí 4-4).
Výsledkové rozcestí pro Duklu B je tedy dáno:
Prohra - poslední místo a sestup
Remíza - předposlední místo a sestup, pokud z 2ČNL sestoupí DuklaA
Výhra - desáté místo a záchrana.
PankrácC to má o poznání horší - snad to přispěje k jejich odevzdanosti :-)
Prohra a Remíza - poslední místo a sestup
Výhra - předposlední místo a sestup, pokud z 2ČNL sestoupí DuklaA

05.04.2011 09:38

Morv

Jelikož jsme v dohrávce s Vyšehradem ZASE remizovali s outsiderem, z prvního místa postup nehrozí, leda by Bohnice ztratily body s PSK (což je teoreticky možné, ale přeci jen nepravděpodobné).
Díky podobně konkurenčnímu masakru v ostatních skupinách jako minulý rok už je jasné, že ze skupiny 33 postoupí jen FIMA C. Z naší skupiny nám pořád dýchají na záda Kobylisy E (Bohnice už mají postup jistý).
Díky řeži ve skupině 31 postoupíme neodvisle na našem posledním výsledku, pokud
Praga G či Loko Radlice B prohraje.
Pokud v posledním kole zase remizujeme, musíme doufat, že ve skupině 21 libovolné z prvních 3 mužstev prohraje, nebo Praga/Radlice remizují, nebo Kobylisy nevyhrají víc jak 6.5 (se stejným skóre díky vzájemné výhře postoupíme my)....

04.04.2011 16:05


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024