.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DA B - Bohemians C 2:6

Vyhne se Titanic ledovci?



1.Bauma - Voříšek %-%
2.Nečada - Sodoma 0-1
3.Krasnay - Šindler 0*-1*
4.Krutina - Šmíd 0-1
5.Sakař - Korsa 0-1
6.Mašek - Matějka 0-1
7.Červenka - Ambrož %-%
8.Světlý - Daniel 1-0



Slíbil jsem Petrovi S., který je upoután na lůžko (kvůli nemoci, samozřejmě ...), že napíšu krátký report o včerejším zápase, a tak tedy činím, ač je mi z toho velmi, velmi smutno. Přišel jsem asi v 19:30 a kupodivu už 3 desky skončily. K našemu nemilému překvapení jsme bez boje odevzdali bod na 3. desce, když nám nepřišel Krasnay. V éře mobilů je to neomluvitelné, pro tým, který potřebuje každou půlku, vražedné. Na 8. vyhrál prý Jirka Světlý nějakým elementárním obratem, totéž se přihodilo na 4. Ivanovi, bohužel v opačném gardu, tedy 1:2.
Pak se chvíli zdálo, že by z toho při troše, tak v úrovni koňské dávky, štěstí mohlo být 4:4. U Jirky Baumy měli opačné rošády a to bývá Jiřího gusto, Martin Nečada stál v Pircce na prohru proti Sodomovi, Miloš měl pěšce míň, ale jeho dáma vnikla do soupeřovy pozice a možná, možná by to mohl zremizovat, Honza Mašek měl dynamickou otevřenou pozici, která mu vyhovuje a Honza Červenka měl jednu krátkou chvíli dokonce 2 pěšce víc. Pak následovalo rychlé a pro nás kruté rozuzlení. Na 1. se vše vyměnilo a dohrávala se koncovka 2J+3p : J+S+3p, nakonec remis, Martinův soupeř se nezbláznil a dotáhl vše do logického konce - 0 , totéž se stalo na 5. u Miloše - 0, na 6. se také vše vyměnilo a hrála se věžovka 3p:2p, kde měl Honza M. pěšcovou minoritu, ale vypadalo to, že by měl udržet remis, neudržel, asi za to mohl čas, který měl horší (to už jsem neviděl, zlomen jsa v slzách odkráčel domů), Honza Č. nakonec jen remizoval a tedy upravil na závěrečných 2:6.
Situace našeho béčka se z neveselé stává hrozivou, pokud se to nezvrtne, pak sestoupí. Ani to, že kapitán je pes zatím nepřinutilo posádku k vyšším výkonům, co dělat...?

Závislý a zaujatý divák Radim

Autor: -


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024