.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

VYŠEHRAD D - DUKLA D 5 - 3

Únik ze sestupového pásma se nezdařil

 Šubrt - Ptáčník   0,5 - 0,5

 Doležal - Novotný   1 - 0

 Sturz - Pospěch Radim   1 - 0

 Horák ml. - Fikr   1 - 0

 Novotný - Dolínek   0,5 - 0,5

 Lacina - Štach   0 - 1

 Šlechta - Červenka   0 - 1

 Horák st. - Mašek   1 - 0

 

 na lichých černé

 

 V minulém kole jsme zaznamenali cenné vítězství a pokud bychom bodovali i proti Vyšehradu, výrazně bychom posílili naše šance na záchranu. Nepodařilo se, když jsme byli neúspěšní především na předních deskách.

 Petrovi Ptáčníkovi se nepodařilo uplatnit převahu pěšce, Jarda Novotný, Radim Pospěch a Lukáš Fikr však prohráli, přestože v průběhu partie nestáli špatně, především Radimova pozice mi připadala výrazně lepší.

 Láďa Dolínek po vyrovnaném průběhu remizoval. Mně se podařilo otočit partii s pěšcem míň. V časovce však soupeř nehrál přesně,  pěšce jsem získal zpět a podařilo se mi dobýt i jednoho navíc. Jezdcová koncovka zřejmě nešla vyhrát, černý ji však zahrál velmi špatně a daroval mi celý bod.

 Honza Červenka si po dobrém výkonu poradil s panem Šlechtou. Ani to však naší porážku neodvrátilo. Honza Mašek přišel mírně nastydlý. Nevím, zda to byla příčina jeho porážky, faktem však je, že místo obvyklé jedničky to tentokrát byla  kulaťoučká nula.

 Letos jsme již popáté prohráli 5 - 3. Stále se potácíme na kraji propasti a příští zápas s FIMOU, která je na tom podobně, bude zřejmě klíčový.

 

 

Autor: honza


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024