.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DUKLA D - VIKTORIA C 3 - 5

Trochu nešťastná prohra s Viktorkou

 Novotný - Mejzlík   0 - 1

 Pospěch Radim - Stodolová   0,5 - 0,5

 Dolínek - Řehák   0,5 - 0,5

 Štach - Kastner   0 - 1

 Červenka - Černíková   1 - 0

 Světlý - Pešek   0 - 1

 Pospěch Roman - Táborská   0 - 1

 Mašek - Vacovský   1 - 0

 

 na lichých bílé

 

 Opět jsme nezačali nejlépe. Prohrál Jarda Novotný a já přidal druhou nulu, když na první pohled nadějná pozice ve skutečnosti zřejmě moc nadějná nebyla a po ztrátě pěšce se naprosto sesypala.

 Poté remizoval Láďa Dolínek. Přes manko dvou bodů byl však zápas zcela otevřený. Honza Mašek a Roman Pospěch stáli jasně na výhru, velké šance v koncovce stejnobarevných střelců měl i Honza Červenka. Jirka Světlý měl zavřenou pozici a nejpravděpodobnější výsledek byl remis. Pouze Radim se dvěma pěšci za figuru stál asi na prohru, byť jeho pozice skýtala ještě značné šance na obranu.

 Honza Mašek i Honza Červenka s přehledem vyhráli a Radim Pospěch vybojoval nerozhodný výsledek, když soupeřka zřejmě nevyužila všech svých možností.

 Nešťastnou partii však sehrál Roman. Mohl přejít do vyhrané věžovky se dvěma pěšci navíc, mohl přejít do vyhrané pěšcovky s volným h-pěšcem navíc. Hrál však tvrdošíjně na mat. Černý král však k jeho smůle dokázal vždy vykličkovat a nakonec po vynucené výměně dam Roman spadl na čas.

 Nakonec prohrál i Jirka Světlý, když nejprve ztratil kvalitu a poté i partii.

 Zatím jsme bez bodu a dnes nás čeká zápas s favoritem soutěže družstvem LISY.

   

Autor: honza


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024