.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

LOKOMOTIVA C - DA D 2,5 - 5,5

Vítězstvím nad Lokomotivou jsme potvrdili postup

 

 

 

 

 Němec - Ptáčník   1 - 0

 

 Vaněček Stanislav - Novotný   0 - 1

 

 Čuchna - Dolínek   0 - 1

 

 Staněk - Štach   0,5 - 0,5

 

 Achylis - Pospěch   0 - 1

 

 Řezanka - Mašek   1 - 0

 

 Kučera - Naď   0 - 1

 

 Vaněček Jiří - Malijevský   0 - 1

 

 

 

 na lichých černé

 

 

 

 Lokomotiva byla před zápasem na třetím místě a měla ještě šance na postup. My bychom si vítězstvím postup definitivně pojistili.

 

 Zápas se od začátku vyvíjel zcela jednoznačně v náš prospěch. Brzy zvítězil Anatol Malijevský po zisku věže. Soupeř Ládi Dolínka ve čtyřvěžové koncovce ještě před třicátým tahem překročil čas. Já se potýkal s horší pozicí i špatným časem, takže jsem ostatní partie přestal  sledovat.  A  najednou těsně po první časové kontrole byl stav 5 - 0 pro nás, když své partie vyhráli Jarda Novotný, Roman Pospěch a Boris Naď.

 

 Lokomotivě se nakonec podařilo debakl odvrátit. Moje partie přešla do o něco horší koncovky 2J proti J,S se stejným počtem pěšců, kterou jsem již bez problémů udržel. To se ovšem nepodařilo Petrovi Ptáčníkovi a svoji první porážku v soutěži utrpěl Honza Mašek, který si tak maličko pokazil letošní skvělý výsledek.

 

 Kolo před koncem jsme si již definitivně zajistili postup. O vítězství ve skupině by nás mohla připravit jen vysoká porážka s Vršovicemi, které s největší pravděpodobností budou druhým postupujícím. 

Autor: honza


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024