.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Družstva DA A_B_C_D_E před posledním kolem

Krátké zpravodajství o pěti DA družstvech před posledními zápasy. Hraje se ještě o něco?

DA A hraje o...

...poslední ždibík prestiže. Sestup je nedovratný už delší dobu, bodový zisk v posledním kole je nepravděpodobný. Zápas s Holdií A se hraje venku v neděli 1.4 v 10 hodin. Výhra by nás mohla posunout na předposlední, avšak také sestupovou příčku. Tabulka a soupiska.

DA B hraje o...

...třetí místo v Přeboru Prahy. Pokud neprohrajeme v posledním kole na Vyšehradě (úterý 27.3. 18,00), tak tuto pozici uhájíme a završíme tak povedenou sezónu. Tabulka a soupiska.

DA C hraje o...

...medaili v 1. třídě, postup je po zápase s DDM Praha 6 ztracen. Bodový zisk v zápase s Holdií B (pondělí 26.3., 17,30 venku) zajistí 2. nebo 3. místo. Prohra by mohla zamenat pád až na 5. příčku. Zkusme nezahořknout a se sezónou se rozloučit bojovně a úspěšně. Tabulka a soupiska

DA D hraje o...

...šanci na záchranu v 1. třídě. Po nevydařené sezóně bez vítězství nás může spasit jen výhra proti silné Bohemce (čtvrtek 29.3., 18,00 doma). Avšak je to velmi těžký úkol, navíc i tato výhra nemusí stačit, pokud budou bodovat ostatní ohrožené týmy. Tabulka a soupiska

DA E hraje o...

...teoretickou šanci na postup do 2. třídy. Na druhé, možná postupové místo, ztrácíme 3 body a máme horší skóre, avšak zatím druhé Vršovice F hrají s leadrem, a tak by se mohlo stát, že případné vysoké vítězství s Pankrácem E (pondělí 26.3., 18,00 doma). nás na druhé místo posune. Tabulka a soupiska.

Autor: PeS


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024