.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Družstva DA A_B_C_D_E před posledním kolem

soutěže družstev finišují, všech pět DAPů má před sebou poslední kolo. Jaké jsou jejich vyhlídky, osudy a šance?

DA A (1.ČNL)

poslední kolo hraje s Chrudimí A doma v neděli 2.4.

Záchranné práce byly úspěšně završeny v minuém kole výhrou v Kolíně a posledním zápase půjde jen o to, zda (po výhře) se DAP A usadí v horní polovině tabulky, či zda (remis, prohra) doklopýtá ve finiši na 6.-8. místě.

Možná umístění: 5.-8.

DA B (Přebor Prahy)

poslední kolo hraje s Viktorií B venku v pátek 31.3.

V posledním kole nás čeká nejslabší účastník soutěže, již sestupující béčko Viktorky. Teoreticky je DAB ještě ohrožena sestupem (pokud budou sestupovat 3 týmy), avšak to by se muselo naprosto všechno  (cca 17 nezávislých dějů) spiknout. Lze předpokládat, že nad otupělou Viktorií B zvítězíme, a tak se dostaneme do horní poloviny tabulky. Vyloučena však není ani bezbolestná remis 4-4, protože týmům o nic nepůjde. Tento páteční zápas je poslední v soutěži, a tak v dostatečném předstihu budeme vědět vše nezbytné.

Možná umístění: 5.-10.

DA C (Přebor Prahy)

poslední kolo hraje s Viktorií A venku ve čtvrtek 30.3.

Po tragické remis na Oáze má DAC už jen velmi chabou teoretickou možnost se zachránit z 10. místa (pokud sestoupí pouze 2 týmy). Aby jsme dohnali Oázu, musí tato nejdříve velmi mnoho prohrát, a druhý den musí DAC velmi mnoho vyhrát. S rozjetou Viktorií A je to však dóóóóst těžký úkol. Co by tedy např. stačilo k udržení? Tato dvojice výsledků:  Bohemians - Oáza 6,5-1,5 a Viktoria A - DA C 1,5-6,5.

Možná umístění: 10.-11.

DA D (I. třída)

poslední kolo hraje s Bohnicemi A doma v pondělí 27.3.

Déčko ještě není zachráněno, situace u sestupových příček je zamotaná, navíc Bohnice A jsou také ohroženy. K záchraně by měla stačit remíza, tato remis však (možná) nestačí Bohnicím, vše závisí na souběžných zápasech. Los a osud tomu chtěl, že všechna zainteresovaná utkání se hrají v tentýž večer. Asi to bude dramatický komunikační večer...

Možná umístění: 6.-11.

DA E (III. třída)

poslední kolo hraje s Kobylisami D doma ve čtvrtek 30.3.

Ěčko bojuje o postup, v případě vítězství postoupí ze druhého místa do "baráže". Ze čtyř skupin III. třídy postoupí (kromě vítězů) 2 nejlepší druzí. Proto záleží na vysledcích vostatních skupinách, což činí situaci nepřehlednou. Pokud DAE ve čtvrtek nevyhraje, pak skončí nejspíše na 3. nepostupovém místě.  

Možná umístění: 2.-3.

Autor: PeS


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024