.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

Soutěže družstev 2021

Aktuální stav pro všechny Dukly (ABCDEFG) podle příslušných STK.

Rozlosování soutěží platí. Jednotlivá naplánovaná kola jsou postupně odkládána. Zatím se to týkalo pouze Áčka, ale od 11.1.2021 to je údělem i ostatních "pražských" DuklaDružstev.  

Pokud se soutěže někdy letos rozeběhnou, pak se bude hrát podle původních rozpisů, a odložená kola se (možná) budou dohrávat dotatečně. Je tedy teoreticky možné, že družstva budeme hrát do června. Nicméně tento postup výrazně ovlivní jarní soutěže.  

Můj názor, či spíše přání: Letos se žádná družstva hrát nebudou. Jaký názor (přání) máte vy?

Může se stát, že - plácnu náhodné datum - 30. února bude "referendum" o tom, zda soutěže družstev začít hrát, nebo letos nehrát vůbec. A bylo by dobré znát názor co nejvíce DuklaBorců, aby Dukla mohla při diskusi s STK mávat silným mandátem.

Autor: PeS

Diskuze k článku

PeS

R O Z H O D N U T O !
=========================
Pražská STK v pondělí 8.2. učinila očekávané rozhodnutí a ZRUŠILA letošní soutěže pražských družstev. Oficiální zpráva:
http://prazskysach.cz/soutez-druzstev-2020-21-zrusena/

Nezbývá, než se těšit na soutěže družstev za rok...

08.02.2021 17:55

PeS

Aktualizace 19.1.2021:
Všechny soutěže družstev od 2. ČNL výše (všechny skupiny 2.ČNL, 1.ČNL a Extraliga) byly v sezóně 2020/2021 zrušeny. Je to logický krok, protože tyto soutěže už mají "odehráno" polovinu soutěže.
Toto rozhodnutí se týká týmu Dukla A.
V návaznosti na toto ústřední rozhodnutí se očekává, že jednotlivé kraje rozhodnou stejně o nižších soutěžích. I zde už jsou jejich soutěže v polovině, protože se hrají v taktu: jedno kolo za 14 dní. (Od října do dubna)
Výjimkou z krajů je pouze Praha, kde soutěže se hrají v taktu: jedno kolo za týden. V Praze je zatím "odehráno" pouze 1. kolo. Avšak v polovině února Praha ostatní kraje dožene. A pak zcela jistě nebude důvod zrušení pražských soutěží odkládat.
O dalším vývoji vás budeme průběžně informovat.

19.01.2021 09:03

Martas

No ja bych si i zahral, covidem jsem si uz prosel, nicmene predpokladam ze dat dohromady druzstvo na kazde kolo by byl v pripade mnoha odkladu nadlidsky ukol, takze letosni souteze by v pripade hrani byly asi znacne neregulerni.

13.01.2021 22:11

Luky

Mé přání je, aby se letošní sezóna nehrála...

12.01.2021 10:49

Honza Č.

Zcela realisticky to vidím tak, že je po sezóně a že se situace nezmění, dokud tu ten dreck bude lítat, což bude nejspíš tak dlouho, dokud nebude alespoň půlka populace proočkovaná a imunní. A to je na dost dlouhé lokte, protože jednak není k dispozici dostatek vakcín a jednak tu není ani ta půlka lidí, která by byla ochotná se nechat očkovat.

11.01.2021 12:12

Mirek

Já si nemyslím, že se letos bude hrát. A za současné situace, resp. mírném poklesu počtu nakažených třeba na stupeň 3 (PES) bych to ani nechtěl, i kdyby to bylo umožněno. Jako kapitán nechci být vystaven situaci, že jsem nucen přemlouvat hráče, který v obavě před covidem hrát nechce, aby hrál, protože nemám koho postavit.

09.01.2021 17:42


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024